Elérhetőség, kapcsolat

Székhely: 1053 Budapest, Reáltanoda u. 9. III. em. 10.

Adószám: 18036345-1-41

Email: info@karpategyesulet.hu

Postacím:
1244 Budapest, Pf.: 800

Tiszteletbeli elnök: Dr. Jeszenszky Géza

Az elnökség

Elnök:  Szőcs Ernő

Ügyvezető alelnök: Lehotzky Gyula

Titkár (egyben az elnökség tagja)Majer Zsuzsa

Elnökségi tagok:

Köves Gyula, a Kárpát Egyesület Eger elnöke

Mályi József

Vámos László, a Pestkörnyéki Kárpát Egyesület elnöke

Wehner Géza

webmester: info@karpategyesulet.hu

Elérhetőség, kapcsolat bejegyzéshez 4 hozzászólás

1. Varga János hozzászólása:

Tisztelt Cím!

Szeretném szervezetünk által tervezett túrák alkalmával a Szénpataki házat bérelni.
    Kérem tegyék lehetővé a kapcsolat felvételét.

Üdvözlettel. Varga János telefonszám:063032270990

• KB. hozzászólása:

Varga János részére
      hajosklub@invitel.hu

Tisztelt Varga Úr!

Köszönettel vettük honlapunkon keresztül ez év október 12-én érkezett érdeklődését arról, hogy az Önök által szervezett túrák alkalmával miképpen vehetjük fel a kapcsolatot a “Szénpataki ház” kibérélésehez.

Arról kell tájékoztatnom, hogy a házat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – egy idén nyáron kelt határozatával – az Ipoly Erdő Zrt. vagyonkezelésébe adta annak szerződéses kikötésével, hogy a vagyonkezelő erdészet “kötelezettséget vállal arra, hogy az Ingatlant annak eredeti (gyalogos-bakancsos) turistaház funkcióját figyelembe tartva hasznosítja, az Ingatlan eredeti funkciójától nem tér el.”

Fenti MNV határozat következményeként, velük és az Ipoly Erdő Zrt. vezetésével egyeztetve a Magyarországi Kárpát Egyesület szeptember végén kiürítette és rendben átadta az általunk Kárpátok-háznak elnevezett létesítményt az erdészetnek. (Az erdészet elérhetősége és más információk: http://ipolyerdo.hu/index.php )

Válaszom szíves tudomásul vételét kérve,

Üdvözlettel:

Szőcs Ernő
      elnök
      Email: info@mke.hu

2. Ifj. Czékus Jób hozzászólása:

Tisztelt Vezetőség!
    Az egykori Spartacus “Kárpát” kulcsosház elérhetősége iránt érdeklődöm. Ide irányított egy link.
    Köszönettel:
    ifj. Czékus Jób

• KB. hozzászólása:

Kedves Sporttársunk!

Köszönettel vettük honlapunkon keresztül érkezett érdeklődését arról, hogy a volt Spartacus kulcsosház kulcsát hogyan lehet megkapni?
      Arról kell tájékoztatnom, hogy a házat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – egy 2011. nyáron kelt határozatával – az Ipoly Erdő Zrt. vagyonkezelésébe adta annak szerződéses kikötésével, hogy a vagyonkezelő erdészet „kötelezettséget vállal arra, hogy az Ingatlant annak eredeti (gyalogos-bakancsos) turistaház funkcióját figyelembe tartva hasznosítja, az Ingatlan eredeti funkciójától nem tér el.”

Fenti MNV határozat következményeként, velük és az Ipoly Erdő Zrt. vezetésével egyeztetve a Magyarországi Kárpát Egyesület tavaly szeptember végén kiürítette és rendben átadta az általunk Kárpátok-háznak elnevezett létesítményt az erdészetnek. (Az erdészet elérhetősége és más információk: http://ipolyerdo.hu/index.php )

Válaszom szíves tudomásul vételét kérve,

Üdvözlettel: