A népszerű és emlékezetes túrák után
születésnapi ünnepséggel zárult
a „140 éves a Magyarországi Kárpát Egyesület”
jubileumi rendezvénysorozat a Magas-Tátrában

A több, mint 200 részvevő, köztük egy nagy busznyi EKE-s barát négynapos túrasorozattal ünnepelt. A négyféle nehézségi szintű túrák (teljesítmény-, nehéz-, valamint középnehéz túrák, kisgyermekes családoknak is ajánlható könnyebb kirándulások) mindegyike sikeresen, jó hangulatban zajlott le. (Folytatás a galéria után)


Annak ellenére, hogy az időjárás éppen augusztus 10-re, a „Születésnapi” emléktúrák” napjára romlott el, Zakopánétől indulva 12 keltek át a Magas-Tátrán.
Az A/1 (táv: 40,2km. szint: 3860m) teljesítménytúrán 8 indulóból 8 érkezett meg a szintidőn belül az Ótátrafüredi célba, míg az A/2 -n (táv: 25,3km. szint: 2880m) 4-ből négyen a Poprádi-tóhoz.

A tábor résztvevői nagy tetszéssel fogadták az egyesület eddigi történetét bemutató, sok egyedi darabot, becses relikviát tartalmazó kiállítást. A magyar és szlovák meghívottak részvételével megtartott születésnapi záróünnepségre az EKE elnöke különleges címkézésű felköszöntő pezsgőt készíttetett.

Galériák a rendezvényről

 Fazakas Feri

    Fazakas Ferenc
    EKE Kolozsvár

Stauroczky Tamás

   Stauróczky Tamás
              MKE

Domokos Attila

      Domokos Attila
                PKE

A bejegyzés kategóriája: EKE (Erdélyi Kárpát-Egyesület), Hegyi túra, KEE (Kárpát Egyesület Eger), MKE, PKE (Pestkörnyéki Kárpát Egyesület), Rendezvények, teljesítménytúra, Túrák
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?