Kitett magáért a CsEKE!
Az EKE XXII. Vándortábor nagyszerű volt!

Jól előkészített és lebonyolított túrák, igényes programok, bensőséges hangulat, sok humor jellemezte a festői szépvízi víztározó alatt megtartott egy hetes tábort, amelynek szervezői elsősorban a Csíki-havasok és az Ezeréves határ környékének bemutatását állították a középpontba.
1300 regisztrált táborlakó, köztük több, mint 400-an Magyarországról. A Magyarországi Kárpát Egyesületet tagszervezeteivel együtt 43-an képviselték. A tábor lakói nagy elismeréssel és örömmel köszöntötték a Pestkörnyéki Kárpát Egyesület gerinctúrázóit, akik a Kárpátok Bércein Vándorút (2013. július 19 – augusztus 4.) teljesítését úgy időzítették, hogy éppen a záróünnepségre érkezzenek meg. Az MKE jelenlévő tagjai jól eső érzéssel nyugtázták, hogy az EKE-sek közül milyen sokan és milyen nagy várakozással készülnek arra, hogy az EKE tábor befejezése utáni napokban ott lehessenek a magas-tátrai 140 éves születésnap közös túráin, ünneplésén is!

A bejegyzés kategóriája: EKE (Erdélyi Kárpát-Egyesület), Hegyi túra, MKE, Rendezvények, Túrák
Kiemelt szavak: , , , , , , , .