PESTKÖRNYÉKI KÁRPÁT EGYESÜLET, Őszi programok 2011

A PESTKÖRNYÉKI KÁRPÁT EGYESÜLET (PKE) gazdag és változatos programkínálatkínálattal várja tagjait és a programjai után érdeklődő turistákat!

Vámos László, elnök

PKE, Őszi program

Kárpátok Bércein Vándorút (Jelentkezési határidő: szeptember 13.)

Meghívó VII. PKE Nemzetközi Turistatalálkozó (2011. október 20 – 23.)

(Jelentkezési határidő: október 8.)

A bejegyzés kategóriája: PKE (Pestkörnyéki Kárpát Egyesület), Rendezvények, Túrák
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

PESTKÖRNYÉKI KÁRPÁT EGYESÜLET, Őszi programok 2011 bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Nagy Ida hozzászólása:

  Tisztelt Pestkörnyéki Kárpát Egyesület!
  Hetek óta keresek egy kulcsosházat, semmi extárval, inkább a natúr természet a lényeg. Pár napja a Börzsönyben kirándultam, és rátaláltam a volt Spartacus kulcsosházra, ami számomra a “tökéletes” kategória lenne. Sajnos lelekatolva. Hosszas nyomozás után Önökhöz vezettek – talán – a szálak. Tisztelettel érdeklődnék, hogy ha Önök kezelik a házat, néha pár napra el lehetne-e kérni a kulcsot??? Vagy ha arról informálnának, hogy ha nem Önök a kezelők, akkor vajon ki? Komolyan egy Sherlock Holmes veszett el bennem, és teljesen beleszerelmesedtem ebbe a házba, de már belefáradtam a nyomozásba. Segítsenek! A Kárpátok minden lakója (ásvány, növény, állat és ember) nagy tisztelője vagyok! Üdvözlettel: Nagy Ida

  • KB. hozzászólása:

   Az MKE elnökének emailen küldött válasza:
   Date: Thu, 3 Nov 2011 18:20:41 +0100

   Tisztelt Hölgyem, Kedves Sporttársunk!

   Köszönettel vettük honlapunkon keresztül ez év november 3-án érkezett alábbi érdeklődését arról, hogy a volt Spartacus kulcsosház kulcsát néha pár napra el lehetne-e kérni ?
   Arról kell tájékoztatnom, hogy a házat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. – egy idén nyáron kelt határozatával – az Ipoly Erdő Zrt. vagyonkezelésébe adta annak szerződéses kikötésével, hogy a vagyonkezelő erdészet „kötelezettséget vállal arra, hogy az Ingatlant annak eredeti (gyalogos-bakancsos) turistaház funkcióját figyelembe tartva hasznosítja, az Ingatlan eredeti funkciójától nem tér el.”

   Fenti MNV határozat következményeként, velük és az Ipoly Erdő Zrt. vezetésével egyeztetve a Magyarországi Kárpát Egyesület szeptember végén kiürítette és rendben átadta az általunk Kárpátok-háznak elnevezett létesítményt az erdészetnek. (Az erdészet elérhetősége és más információk: http://ipolyerdo.hu/index.php )

   Válaszom szíves tudomásul vételét kérve,

   Üdvözlettel:
   Szőcs Ernő
   Magyarországi Kárpát Egyesület
   elnök
   Email: info@karpategyesulet.hu

   • KB. hozzászólása:

    Nagy Ida emailen érkezett reagálása:
    (TO:info@karpategyesulet.hu Message flagged Friday, 4 November 2011, 8:29)

    Tisztelt Uram!

    Köszönöm gyors tájékoztató válaszát és az elérhetőséget. Jó lenne, ha végre megnyugtatóan rendeződne ennek a háznak a sorsa – mindannyiunk épülésére és örömére.
    Munkájukhoz további sikereket kívánok!